Uusaastalubadused kipuvad täituma, kui Sa ise neile kaasa aitad. Kutsume Sind uue aasta esimestel päevadel oma kodulähedasele terviserajale, et uusaastalubadused saaksid kenasti läbi mõeldud ja esimesed sammud tehtud.

Tule õue, terviserajale ja tee üks tiir või kaks. Siin ei ole lahtiolekuaegasid, hapnikupuudust ega liikmemaksu. Tule, millal saad. Siin ei huvita kedagi, kui kiiresti või aeglaselt Sa liigud. Peamine, et Sa ise õnnelik oled. Uus aasta toobki uued ajad, rajad, eesmärgid ja saavutused.

Ja nii see aasta läheb. Kui juba aasta esimesed päevad meeldivalt värskes õhus veetsid, siis samasugust rõõmu pakub terve aasta!
Kui oled nõus, siis tee ka pilte, ning lisa hashtag #terviserajad ja #uusaastalubadus. Postitada võid need siia eventi või Instagrami. Kõigi postitajate seas loosime välja #terviserajad auhindu.

Liikumine annab energiat!
Edukat uut aastat! Olge terved!
#merkoehitus #eestienergia #swedbankeestis

 

Liitu sündmusega: https://fb.me/e/41sEWttdz