Swedbank annab veebruarikuus 20 000 eurot ühele organisatsioonile oma idee teostamiseks. Meie soovime selle toel teha sel aastal koolidesse ja lasteaedadesse kokku 50 siseterviserada.

Liikuvad, terved ja rõõmsad lapsed on meie tulevik. Loome selle aasta jooksul 50-sse Eesti kooli või lasteaeda mängulise siseterviseraja, kus liikumine, õppetöö ja mängurõõm käivad käsikäes ning on loomulikuks päeva osaks. Tegemist oleks kooli või lasteaia ühisalal (nt koridoris) paiknevate mänguliste ja õppetööalaste elementidega, mis innustaksid lapsi end liigutama ja annaksid uusi teadmisi. Tervisliku eluviisiga lapsed innustavad liikuma kogu perekonna, kellega loodame kohtuda juba värskes õhus terviseradadel.

Anna oma hääl ja kingime koos 50 koolile või lasteaiale mängulise siseterviseraja: https://www.swedbank.ee/heategu/ #terviserajad #siseterviserajad #swedbankeestis #heategu