Talimänge korraldab Pärnumaa Spordiliit koostöös Häädemeeste valla ja järgmiste partneritega: Paikuse Tervisespordikeskus, Uulu Kultuuri- ja Spordikeskus, Jõulumäe Tervisespordikeskus, Perona Bowling, Häädemeeste Spordikeskus.

2019. a talimängude kavva kuuluvad järgmised alad: sisesõudmine, koroona, mälumäng, male, kurling, juhtkonna võistlus, ind. ja teatesuusatamine, sangpommi kahevõistlus, korvpall, lauatennis, kabe, bowling ja ujumine.

Murmaaduusatamise teatevõistlus toimub 02.02.2019 startidega alates kell 11.00.
Võistkonna suurus 3 liiget juhendis määratud vanuseklassist. Sõidetakse vabas tehnikas.

Registreerimisleht esitada esindaja poolt 30.01.2019 kella 13.00-ks e-postiga info@joulumae.ee

Pärnumaa 39. talimängude üldjuhend, info ja tulemused www.psl.ee

Ala juhend www.joulumae.ee