Piltide kogumine toimub 01.01.2018 – 24.02.2018
Kus: Üritus Jõulumäe Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/392369774528274/

Facebook > @joulumae > Üritused/Events > Kingime Eestile 100 liikumishetke! > Arutelu/Discussion > Sinu pilt!

 

Jõulumäe Tervisespordikeskus tähistab EV 100. sünnipäeva projektiga, mis kogub kokku külastajate liikumishetked.

Üleskutsega soovime alates 1. jaanuarist kuni vabariigi aastapäevani koguda kokku 100 eriilmelist hetke Jõulumäel, mis on külastajate poolt jäädvustatud ja siin lehel postitatud. Loodame projektiga juhtida tähelepanu liikumise vajalikkusele igapäevaelus ning näidata, et liikumine on lõbus, teeb ilusaks, tugevaks ja õnnelikuks.

Postita Jõulumäe FB lehe ürituse „Kingime Eestile 100 liikumishetke!“ alla kommentaaridesse foto oma sportlikust külastusest Jõulumäele – ükskõik, kas suvel või talvel tehtud pilt, endast, lapsest või vanaisast. Sinu liikumishetk võib olla värske, mullune või juba kaugest noorusest, üksi, seltskonnaga või neljajalgse sõbraga. Peaasi, et Jõulumäel! Pisike kommentaar poleks paha.

Kogume 100 liikumishetke Jõulumäel kokku meie Eesti 100. sünnipäevaks, 24. veebruariks 2018. Ole usin, vaata oma pildikogu üle ja saada meile oma hetk. Kui sa ei ole veel Jõulumäele ennast liigutama jõudnud – tee seda kohe!  Liikumine teeb su õnnelikuks.

#100hetke
#EV100
#joulumae