Uusaastalubadused kipuvad täituma, kui Sa ise neile kaasa aitad. Kutsume Sind uue aasta esimesel päeval oma kodulähedasele terviserajale, et uusaastalubadused saaksid kenasti läbi mõeldud ja esimesed sammud tehtud.

Tule õue, terviserajale ja tee üks tiir või kaks. Siin ei ole lahtiolekuaegasid, hapnikupuudust ega liikmemaksu. Tule, millal saad. Siin ei huvita kedagi, kui kiiresti või aeglaselt Sa liigud. Peamine, et Sa ise õnnelik oled.

Ja nii see aasta läheb. Kui juba aasta esimesel päeval meeldivalt värskes õhus veetsid, siis samasugust rõõmu pakub terve aasta!

Kui oled nõus, siis tee ka pilte, ning lisa hashtag #terviserajad ja kui tahad, siis ka #uusaastalubadus. Postitada võid need siia eventi või Instagrami. Liitu facebookis: https://www.facebook.com/events/269414626917311/

Liikumine annab energiat! Edukat uut aastat!